Personlig Styling


Kvinder fortjener at forkæle sig selv og føle sig lækre. Her i vores stemningsfyldte butik vil vi gøre alt for at give dig en rigtig dejlig oplevelse. Det vigtigste for os er kundeoplevelsen, lige fra at blive inspireret af vores udstillingsvinduer, på de sociale medier-/Facebook, hvor vi viser "Sneak Peak" af vores nyeste tøj til oplevelsen af at besøge os i butikken i hjertet af Charlottenlund. Hver enkelt kunde er unik for os, og vi gør vores bedste for at at yde den helt rigtige vejledning og styling til hvert enkelt kunde.

Alle kvinder skal føle sig lækre, og vi hjælper gerne med at klæde dig på til en hver lejlighed og style dig, så du fremhæver dine smukkeste sider.

Jeanette har i mange år klædt sig på i business suits, skjorter, pencil skirts mv. til at gå på arbejde i det danske/udenlandske erhvervsliv. Hun er mor til 2, så hun fokuserer også på, at vi har et godt udvalg af pænt afslappet hverdagstøj.


Sofie har flere års erfaring i Retail branchen, og er den mest farverige af os to. Hun elsker at følge de nye modetrends, og sørger for, at vi er med på de nyeste tendenser her i butikken, så Bonheur repræsenterer de stilfulde nye modetrends.

Vi har personligt håndplukket alt tøjet i butikken, og der er lagt fokus på kvalitet, pasform, flotte styles indenfor de nyeste trends. Uanset om du skal på arbejde, til fest, på ferie eller bare slappe af der hjemme eller i sommerhuset, har vi tøj til lejligheden, så kom ned og besøg os i Bonheur.

Vi håber at kunne tilbyde alle en nyopfunden perle perle i 2920.

Følg os på Instagram @bonheur_2920 eller på Bonheur på Facebook @bonheurbutik